Individueel

Oefeningen tegen chronische pijnen

Dankzij onze oefensessies op maat én bij jou thuis vergroten we jouw fysieke onafhankelijkheid. Zo bieden we je de mogelijkheid om actiever te zijn, je gezondheid te verbeteren, vallen te voorkomen en natuurlijk ook de pijn te verlichten. Een van de uiteindelijke doelen is dat je lid wordt van een groep die doet aan bewegings- of sportieve activiteiten.

Onze manier van werken heeft al veel mensen gelukkig gemaakt en zijn nut meermaals bewezen. We analyseren de bewegingen, versterken de zwakke punten en verbeteren de lichaamshouding. We stellen haalbare fysieke doelen, leren gezonde gewoontes aan en vereenvoudigen het dagelijkse leven.

Al onze programma's worden uitgevoerd onder toezicht van een gekwalificeerde en ervaren professional die het materiaal levert voor de programma's die wij aanbieden.

 
 • Francine,
  « De afgelopen jaren ben ik geopereerd aan de heup en de knie. Op mijn 87ste durfde ik mijn huis niet meer uit. Maar dankzij mijn wekelijkse les, heb ik mijn vertrouwen herwonnen. Ik ben beter ter been en minder bang. »
  Francine,
  87 ans
 • Professeur Christian Swine,
  « Het is een preventieve methode. Deze aangepaste bewegingsactiviteiten voorkomen het opkomen van functionele beperkingen en het vermijdt ergernis. Bovendien bevordert het de eetlust, het suikermetabolisme en de bloedruk, wat alleen maar een meerwaarde is voor de gezondheid. Mijn motto? Doe wat je wil, maar beweeg minstens 30 minuten per dag, en liefst meer. »
  Professeur Christian Swine,
  Hoofd van de Universitaire ziekenhuizen UCL Mont-Godinne
 
Je fais un don
Nederlands