Gym at Work

Voor ethisch bewuste bedrijven

Professionals van de GymSana-vereniging (ergotherapeuten, fysiotherapeuten en fysieke opvoeders) begeleiden en adviseren ETA (beschutte werkplaatsen), verpleeghuizen, opvangcentra en sommige bedrijven over problemen met de preventie van de gezondheid voor een betere kwaliteit van leven op het werk.

We bieden aangepaste activiteitenprogramma's voor werknemers in deze bedrijven. Ze worden op hun werkplek, tijdens hun werkuren en "op maat" geleverd.

Het doel is om blessures, ziekten, lage rugklachten of musculoskeletale aandoeningen (MSA's) te voorkomen, veroorzaakt door een slechte houding. Daarnaast is het ideaal om stress te verminderen, om de cohesie van de groep te verbeteren en om ruimte voor herstel en ontspanning te creëren.

Modules voor gezondheidspreventie op het werk

De Gym at work-modules zijn regelmatige aangepaste bewegingsactiviteiten die de gezondheid en welzijn op het werk bevorderen. Deelnemers verbeteren hun fysieke en mentale toestand door middel van adequate oefeningen. Ze leren vooral hoe ze hun lichaam beter kunnen gebruiken. De activiteiten zijn individueel of in groep en zorgen voor een dynamische en ludieke ontspanning. Alle programma’s worden door de deelnemers geëvalueerd wat zorgt voor een efficiënte opvolging.

 
  • Maryline P.,
    “Wat ik vooral onthoud van deze toffe ervaring is vooral de sfeer. De aanstekelijke humor en de ontspannen houding van de mensen van GymSana. Tijdens de verschillende workshops werden we niet teleurgesteld! Ja, ik beveel GymSana warm aan, zowel voor individuen als in team. Gefeliciteerd, bedankt en … tot binnenkort?”
    Maryline P.,
    HR manager in Gosselies
 
  • Frans
  • Nederlands