Wie is GymSana?

GymSana is een vereniging zonder winstoogmerk met als doel de levenskwaliteit van kwetsbare mensen verbeteren met regelmatige aangepaste bewegingsactiviteiten op maat (ABA).

Dit ongelooflijke instrument is hét medicijn van de 21 eeuw. Het zorgt voor een drieledige impact: het heeft positieve invloed op de fysieke én mentale gezondheid en het haalt hen uit hun isolement. Zowel autonome als hulpbehoevende deelnemers kunnen genieten van de gepersonaliseerde, ludieke en interactieve programma’s van GymSana. Een van de prioriteiten van de vzw is ervoor zorgen dat de activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht de aandoening, leeftijd, inkomen of woonplaats. Dit alles met één objectief: ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid krijgt én het zelfvertrouwen om meer autonomie te krijgen én een betere levenskwaliteit.

Ons team bestaat uit ergotherapeuten, psychomotorische therapeuten, kinesitherapeuten en gediplomeerden in de bewegingswetenschappen. Zij werken collectief naar dit doel op een zeer professionele manier. Ze zoeken voortdurend naar de laatste nieuwe technieken, ze komen bij jou in de buurt en altijd met de glimlach. Alleen zo kunnen we “meer leven in de jaren brengen!”.

Ons parcours

Samenwerken staat centraal bij de ontwikkeling van GymSana. Voor de gezondheid van morgen, doen we vandaag beroep op geëngageerde en betrouwbare partners.
GS_Timeline_02_NL
GS_Timeline_04_2_NL

Internationale samenwerkingen

Je fais un don
Nederlands